ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині оголошено конкурс на підтримку видавництва україномовних книг

Соломія Головіна

|

Оголошено конкурс на підтримку вітчизняного книговидання у Львівській області. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

Його мета – популяризація та рекламна підтримка україномовної книжки, випущеної видавництвами та видавничими організаціями Львівщини.

Початком конкурсу вважається 14 березня 2019 року. Конкурс триває 60 календарних днів з моменту його оголошення. Прийом заявок на участь здійснюється протягом 30 календарних днів.

До участі не приймаються заявки і пропозиції на випуск періодичних видань та видань, які є в достатній кількості в бібліотечних фондах України, а також пропозиції щодо перевидань, якщо минуло менше 3 років з часу появи попереднього видання.

Неодмінною умовою для прийому заявок від видавців та видавничих організацій є внесення суб’єкта видавничої справи до Державного реєстру видавців, виготівників та книгорозповсюджувачів видавничої продукції.

Максимальна сума закупівлі на одне видання не може перевищувати 50% вартості пропонованого тиражу та 35 тисяч гривень.

Книжкова продукція, закуплена згідно з Програмою, розповсюджується серед закладів та установ сфери культури і науки, шляхом безоплатної передачі та відповідно до розподілу, затвердженого директором департаменту з урахуванням результатів попереднього вивчення потреби у такій продукції. Частина тиражів може передаватися культурно-просвітницьким товариствам, українським громадам за кордоном, громадським організаціям області та іншим установам для забезпечення читацьких потреб.

Для участі у конкурсі заявники подають за адресою: 79008, м. Львів, вул. Винниченка, 18, каб. 402, департамент внутрішньої та інформаційної політики ЛОДА такі документи:

-заяву на ім’я директора департаменту про включення до обласної програми підтримки українського книговидання на відповідний рік;

-реєстраційну картку встановленого зразка (додаток до Положення);

-установчі документи учасника конкурсу, копію угоди з видавництвом (у разі потреби) та копію свідоцтва про внесення до Державного реєстру видавців, виготівників та книгорозповсюджувачів видавничої продукції;

-інші документи, що підтверджують право на видання (авторський договір, ліцензійний договір);

-детальний кошторис витрат на видання книжкової продукції;

-заповнена онлайн форма, що міститься за посиланням;

-один примірник видання, яке пропонується до участі в Програмі.

Більш детальну інформацію про умови проведення конкурсу можна дізнатися за телефоном: 261 27 75.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *