ОСТАННІ НОВИНИ

Вночі на Виговського патрульні затримали чоловіка з наркотиками

|

Сьогодні вночі у Львові на вулиці Виговського патрульні затримали 37-річного чоловіка, який при собі мав наркотичні речовини. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області.

 

Під час патрулювання на вулиці Виговського, патрульні побачили чоловіка, який намагався потрапити в під’їзд одного з будинків. Інспектори вирішили поспілкуватися з ним та підійшли ближче. Чоловік дивно себе поводив, а тому в патрульних виникла підозра, що він перебуває в стані наркотичного сп’яніння.

«Його попросили показати документи та запитали, чи має він при собі заборонені речовини. 37-річний чоловік показав документи та витягнув два мобільні телефони. Після цього сказав, що більше нічого немає, проте поверхнева перевірка показала, що в чоловіка були пакети з різними речовинами. В кишені поліцейські виявили пакет з порошкоподібною речовиною, рожевого кольору. В сумці в чоловіка лежали ще 5 пакетів з порошкоподібною речовиною, рожевого кольору, один пакет з речовиною жовтого кольору, пакет з речовиною рослинного походження, зеленого кольору та електронна вага», – розповідають у патрульній поліції.

Всі ці речовини вилучила слідчо-оперативна група на експертизу. Чоловіка доставили до Залізничного відділу поліції.

Фото: Патрульна поліція у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *