ОСТАННІ НОВИНИ

Приватбанк попереджає українців про новий вид шахрайства

Наталя Дуляба

|

Шахраї проводять так звані «призові опитування» у соцмережах і на шахрайських сайтах, де під приводом виплати грошових призів за відповіді на кілька простих запитань отримують доступ до особистих фінансових даних учасників, а потім списують гроші з карток. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Приватбанку.

 

«ПриватБанк ніколи не організовував і не проводить в соцмережах або на інших інтернет-ресурсах вікторин чи опитувань з виплатою грошових призів. Якщо ви отримали пропозицію про участь у “призовому” опитуванні, переходити за посиланнями на сайт шахраїв або зазначати свої особисті дані не можна. Ви не тільки гарантовано втратите гроші через “комісію” за виграш, але й дасте шахраям можливість використовувати дані карток для крадіжки коштів», – застерігають у Приватбанку.

Зараз служба безпеки банку намагається заблокувати шахрайські ресурси, рахунки і картки злодіїв.

«Якщо ви через необачність стали жертвою шахрайства, зв’яжіться з банком будь-яким зручним способом для вчинення необхідних кроків щодо безпеки карток, дані яких виявилися в руках шахраїв», – додають у Приватбанку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *