ОСТАННІ НОВИНИ

За тиждень митники Львівщини виявили контрабанди на більш ніж два мільйони

Соломія Григор'єва

|

Упродовж тижня працівники Львівської митниці виявили контрабанди на понад 2 мільйони гривень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС Львівщини.

Так у період з 4 по 10 березня працівники Львівської митниці ДФС склали 107 протоколів про порушення митних правил на суму понад 2 млн грн, за 26 протоколами вартість предметів правопорушень буде встановлено додатково.

Значну увагу було зосереджено на виявленні незаконного переміщення товарів та транспортних засобів в напрямі ввезення в Україну. Виявлено 68 випадків правопорушень, з них дві справи щодо транспортних засобів, 6 – на товари легкої промисловості, 10 справ – промислові товари, 8 – продукти харчування.

Під час вивезення товарів з митної території України виявлено порушення щодо незаконного переміщення пиломатеріалів, валюти, бурштину, сигарет тощо, за якими складено 39 протоколів про порушення митних правил.

Загалом з початку 2019 року працівники митниці склали 1 217 протоколів про порушення митних правил, вартість предметів за якими становить понад 8,1 мільйона гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *