ОСТАННІ НОВИНИ

Сильний вітер у Львові: повалені дерева, пошкоджені дахи та «літаючі» сміттєві майданчики

Наталя Дуляба

|

Цієї ночі, 11 березня, шквальний вітер у Львові повалив дерева, пошкодив дахи будинків та навіть перекинув через запаркований автомобіль накриття сміттєвого майданчика. Про це пишуть львів’яни у соцмережах, передає Львівський портал.

 

Сильний вітер вранці повалив дерево на вул. Богданівській. Воно впало просто на проїжджу частину, перекривши всі смуги руху.

Біля бібліотеки імені В. Стефаника, що в центрі Львова, впала ялинка, ускладнень у русі пішоходів та автомобілів немає.

Також сьогодні шквальний вітер зірвав дах із будинку на вул. Персенківці, а на вул. Героїв Майдану обвалився паркан. Також на вул. В. Великого дерево впало просто за запаркований автомобіль.

На вул. Любінській, неподалік від стадіону «Сільмаш» дерево впало і зачепило лінію електропередач. Водночас на вул. Хоткевича вітер перекинув через запарковане авто накриття сміттєвого майданчика.

Як додали у прес-службі міськради Львова, загалом вітер повалив у місті 13 дерев. Комунальники працюють над ліквідацією наслідків негоди.

Нагадаємо, сьогодні до кінця доби на території Львівщини прогнозують шквальні вітри з поривами до 35-40 м/с. Відтак мешканців закликають дотримуватися правил безпеки.

Фото: Ігор Зінкевич

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *