ОСТАННІ НОВИНИ

Жінку, яка встромила ножа в серце свого чоловіка, взяли під варту

Соломія Головіна

|

43-річній жінці, яка під час конфлікту вбила свого чоловіка, взяли під варту на 2 місяці. Трагедія сталася 2 березня у одному з сіл Бродівського району. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

 

Встановлено, що 43-річна зловмисниця під час раптово конфлікту нанесла 50-річному співмешканцю один проникаючий удар ножем у серце.

Із метою приховати злочин жінка повідомила, що прийшовши додому, чоловік скаржився на стан здоров’я і погане самопочуття.

Проте, завдяки скоординованим діям правоохоронців, встановлено особу та обставини вчинення кримінального правопорушення.

Вказану особу затримано в порядку ст.208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 України (умисне вбивство).

Крім цього, за клопотанням сторони обвинувачення, підозрюваній судом обрано найсуворішу міру запобіжного заходу – тримання під вартою на термін 2 місяці.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, призначено низку судових експертиз, проводяться необхідні слідчі дії.

У разі доведення вини підозрюваної загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 15 років.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *