ОСТАННІ НОВИНИ

У парках Львова просять встановити туалети

Наталя Дуляба

|

Львівську міську раду просять встановити у парках та скверах біотуалети. Відповідну петицію зареєстрували 6 березня у Єдиній системі електронних петицій. Про це повідомляє Львівський портал.

 

Авторка петиції Анастасія Коломєйцева вважає, що у парках, де львів’яни активно проводять дозвілля, мають бути громадські вбиральні.

«Чи потрібно казати, що це є нормально, коли в парку є як мінімум декілька кабінок туалетів, і не зовсім нормально, коли в парку масштабів Стрийського немає жодного? Пропоную підтримати петицію щодо встановлення кабінок біотуалетів в парках і скверах нехай на платній основі, але вони дозволяли б мешканцям і гостям міста вирішувати всі свої потреби в цивілізований спосіб», – йдеться у тексті петиції.

Анастасія Коломєйцева також наголошує, що в парках інших міст України сьогодні існують безкоштовні та чисті біотуалети. Водночас у Європі можна зустріти сучасні модульні вбиральні. Відтак авторка петиції пропонує мерії на перспективу розглянути можливість встановлення у центрі Львові таких модульних туалетів.

Зазначимо, для того, щоб Львівська міська рада підтримала цю петицію, під нею мають підписатись 500 людей. Збір голосів триватиме до 6 травня.

Як повідомляв Львівський портал, в Україні хочуть ввести нові Державні будівельні норми, які дозволять встановлювати зупинки громадського транспорту із туалетами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *