ОСТАННІ НОВИНИ

На Яворівському полігоні триває посилена підготовка цьогорічних випускників Академії сухопутних військ

Вероніка Рой

|

У Міжнародному центрі миротворчості та безпеки продовжуються посилені практичні заняття з курсантами видового військового вишу, які цього року завершують навчання у Національній академії сухопутних військ. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Академії сухопутних військ.

 

Так, зокрема, курсанти факультету бойового застосування військ відточують свої навички у стрільбі з крупнокаліберного кулемету ДШК, який відміно зарекомендував себе в зоні бойових дій на Сході України.

На іншій ділянці полігону майбутні офіцери навчаються вдосконалюють свої знання та вміння з надання невідкладної медичної допомоги та евакуації поранених з поля бою. Варто зазначити, що ці методики цілком відповідають стандартам тактичної медицини армій країн-членів НАТО, а висока ефективність цих методик неодноразово була підтверджена в реальних бойових умовах.

Польовий вишкіл для курсантів-випускників триватиме ще декілька тижнів. За цей час майбутні офіцери пригадають все, чому вчились впродовж майже чотирьох років, а також опанують нові знання та навички, які стануть їм у нагоді під час служби вже у якості командирів на офіцерських посадах.

Фото: Академія сухопутних військ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *