ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують насолодитися «Чоловічою колекцією» романтичних хітів

Андрій Котенський

|

8 березня на концерті в Національному академічному театрі імені Марії Заньковецької для найчарівніших жінок лунатиме чоловіча колекція хітів від Павло Табакова, Аніса та Ігора Грохоцького. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

 

Справжня «Чоловіча колекція» – проект, що з грандіозним успіхом уже не вперше проходить на найкращих сценах країни.

«Найкращі романтичні хіти усіх часів – лише для найчарівніших! Павло Табаков, Аніс, Ігор Грохоцький! Співають лише чоловіки! На відвідувачів заходу очікують кавери на найвідоміші композиції, які співали своїм коханим талановиті співаки», – йдеться у повідомленні.

Виконавці виступатимуть у супроводі музикантів з гурту «Cover Jam».

Нагадаємо, Павло Табаков – переможець шоу «Голос країни», телепроекту «Шанс», пісні якого завжди створюють особливу душевність та атмосферу вишуканої романтики. Аніс Еттаеб став фіналістом «Голосу країни», відомий виконанням творів Джо Кокера. Ігор Грохоцький, дворазовий чемпіон України з футболу, колишній гравець київського «Динамо», став популярним, коли здобув перемогу в телепроекті «Голос країни». Після перемоги на шоу Святослав Вакарчук запросив його виступити на стадіонах у Києві та Харкові в рамках концертного туру «Океан Ельзи». Ігор представив Україну на міжнародному вокальному конкурсі в Азербайджані «Youthvision 2016». Серед 20 країн він здобув перемогу і Гран-прі конкурсу.

Концерт відбудеться 8 березня о 19:30. Квитки можна придбати тут: Kontramarka

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *