ОСТАННІ НОВИНИ

Через п’яний дебош у кафе мешканець Золочева може потрапити за ґрати

Наталя Дуляба

|

У Золочеві судитимуть 51-річного місцевого мешканця, який у січні цього року у стані алкогольного сп’яніння грубо порушував громадський порядок в одному із місцевих кафе. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівщини.

 

Встановлено, що правопорушник принижував працівників та відвідувачів кафе, провокував конфлікти і при цьому вживав нецензурну лексику. Також чоловік підійшов до барної стійки, без дозволу взяв пляшку горілки, відкоркував її та публічно випив.

Через такі дії зловмисника робота закладу була зупинена на чотири години раніше від встановленого графіку, що завдало матеріальної шкоди.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.296 КК України (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом).

За вчинене зловмиснику загрожує штраф від 500 до 1000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян або арешт строком до 6 місяців або обмеження волі на строк до 5 років

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *