ОСТАННІ НОВИНИ

Академію сухопутних військ відвідали військові Королівства Данії

Вероніка Рой

|

Сьогодні, 5 березня, Національну академію сухопутних військ відвідала делегація Збройних Сил Королівства Данії на чолі із аташе з питань оборони при Посольстві Королівства Данія в Республіці Польща (за сумісництвом в Україні) полковником Кімом Бруно Петерсеном. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Академії сухопутних військ.

 

Також до складу делегації увішли радник від ЗС Королівства Данія підполковник Йенс Якобсен та помічник аташе пан Майкл Вендельбоу Расмуссен. Зустрічав іноземних гостей начальник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного генерал-лейтенант Павло Ткачук.

Під час брифінгу обидві сторони підбили підсумки діяльності данських радників в Академії та обговорили подальші кроки співробітництва. Також гості ознайомились із об’єктами навчальної матеріально-технічної бази та інфраструктури навчального закладу.

На завершення іноземні гості передали в зал міжнародного співробітництва музею Національної академії комплект форменого одягу військовослужбовця Збройних Сил Королівства Данії.

В свою чергу начальник Національної академії генерал-лейтенант Павло Ткачук подякував представникам ЗС Королівства Данії за вагому допомогу в підготовці офіцерських кадрів для Збройних Сил України.

Фото: Академія сухопутних військ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *