ОСТАННІ НОВИНИ

Доба на Донбасі: один військовий загинув, ще двоє поранені

Наталя Дуляба

|

Протягом минулої доби, 24 лютого, російські окупаційні війська на Донбасі 16 разів відкривали вогонь по українських позиціях. Внаслідок обстрілів один військовий загинув, ще двоє отримали поранення. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Операції об’єднаних сил.

 

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» ворог дев’ять разів обстріляв наші опорні пункти поблизу Водяного, Лебединського, Павлополя, Пісків та Красногорлівки.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» окупанти здійснили сім обстрілів українських позицій в районі Новозванівки, Золотого-4, Катеринівки, Новоолександрівки, Золотого-1 та Лобачевого.

Минулої доби бойовики вели вогонь із озброєння бойових машин піхоти, зенітних установок, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Також у неділю, 24 лютого, орієнтовно о 05:00 год. окупанти обстріляли житлові забудови селищ Золоте та Новоолександрівка з артилерійських систем калібру 122 мм, а також мінометів 120-го калібру. Внаслідок обстрілу зруйновано чотири житлові будинки.

Внаслідок обстрілів минулої доби на Донбасі загинув один український військовий, ще двоє отримали поранення. За даними розвідки, 24 лютого трьох окупантів знищено та чотирьох поранено.

Від початку поточної доби ворог обстріляв наші позиції в районі Лебединського.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *