ОСТАННІ НОВИНИ

Мерія збільшила висотність будинку, який зводять на місці колишнього військкомату

Олена Карп'юк

|

Виконавчий комітет Львівської міської вніс зміни до виданих ще наприкінці 2017 року містобудівних умов та обмежень, які отримало ПП «Будівельне агентство «Версаль» на реконструкцію будівлі колишнього військкомату на вул. Личаківській, 37. Відповідне рішення прийняли сьогодні, 22 лютого, передає кореспондент Львівського порталу.

 

У виданих містобудівних умовах та обмеженнях раніше виконком встановив, що висота реконструйованої будівлі на вул. Личаківській, 37 не повинна перевищувати 15 м. Втім тепер її підняли аж до 25 м.

«Йде зміна гранично допустимої висоти будівлі. Це пов’язано з тим, що на етапі робочого проектування виникла необхідність її трошки підняти», – пояснив під час доповіді членам виконкому представник міського управління архітектури та урбаністики.

Зазначимо, що раніше на вул. Личаківській, 37 був розміщений військкомат Личаківського і Шевченківського районів. Два роки тому ПП «Будівельне агентство «Версаль» отримало містобудівні умови та обмеження на реконструкцію цієї будівлі під житловий багатоквартирний будинок. Втім для того, щоб спорудити тут житло, існуючий будинок просто знесли.

До слова, ділянка на вул. Личаківській, 37, де зараз активно зводять житловий будинок, входить у межі історичного ареалу міста, а там встановлені обмеження щодо висотності будинків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *