ОСТАННІ НОВИНИ

Доба на Донбасі: поранено трьох українських військових

Соломія Головіна

|

Минулої доби на Донбасі поранення отримало троє українських військовослужбовців. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі ООС.

 

Так, 21 лютого російські окупаційні війська 7 разів порушили режим припинення вогню. При цьому озброєння, заборонене Мінськими домовленостями, було застосовано 4 рази.

Як інформують у штабі, у смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Схід» окупанти чотири рази обстріляли позиції наших захисників: двічі – з мінометів калібру 120 мм, станкових протитанкових та автоматичних станкових гранатометів, а також стрілецької зброї, у подальшому – з автоматичних станкових та ручних протитанкових гранатометів – в районі населеного пункту Водяне; з мінометів калібру 82 мм – біля населеного пункту Піски; з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу села Павлопіль.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник тричі обстріляв українських захисників поблизу населеного пункту Кримське: з протитанкового ракетного комплексу, мінометів калібру 82 мм та мінометів 120-го калібру.

Внаслідок обстрілів троє військовослужбовців Об’єднаних сил отримали поранення.

При цьому у прес-центрі ООС поінформували, що за даними розвідки 21 лютого трьох окупантів було знищено та чотирьох поранено.

Від початку поточної доби ворог один раз обстріляв наші позиції у смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Північ» із мінометів калібру 82 мм, а також станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – у районі населеного пункту Катеринівка.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *