ОСТАННІ НОВИНИ

Діаспора з Канади передала кошти для родин Героїв Небесної Сотні

Андрій Котенський

|

Українська діаспора у Канаді передасть родинам Героїв Небесної Сотні понад 53 тисячі доларів допопомоги. Про це Львівському порталу повідомили у Фонді Героїв Небесної Сотні, Канада.

 

З нагоди 5-ї річниці Революції Гідності, українська громада Канади передала рідним Героїв Небесної Сотні гуманітарну допомогу – чек на суму $10 000. Ці кошти призначені сім’ям загиблих Героїв, що об’єднались у громадську організацію «Родина Героїв Небесної Сотні».

Окрім того кожній родині буде передано по $500 від фондому Героїв Небесної Сотні створеного у Торонто для допомоги 107 родинам Героїв Небесної Сотні. Таким чином загальна сума допомоги складе $ 53 550.

«Українці в Канаді всіляко підтримували українців і під час Революції Гідності, і надають гуманітарну допомогу нашій армії, що бореться із московським загарбником. Сьогодні ми вкотре переконались, що разом виборюватимемо повну перемогу», – зазначив представник Фонду Героїв Небесної Сотні Сергій Кузан.

За словами Володимира Бондарчука, Голови «Родина Героїв Небесної Сотні», сина Героя Небесної Сотні Сергія Бондарчука, допомога українців Канади – це яскраве свідчення того, що про чин загиблих на Майдані пам’ятають.

«Обов’язок кожного українця – пам’ятати і вшановувати Героїв сучасності, що загинули на

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *