ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканців області просять не спалювати суху траву

Соломія Головіна

|

Мешканців області вкотре закликають не спалювати суху траву, адже це може перерости у масштабні пожежі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

Як зазначається, у  зв’язку із підвищенням температурних показників, почастішали випадки спалювання населенням сухої рослинності на відкритих територіях.

«Люди починають впорядковувати свої ділянки, оскільки погода сприяє і ми уже фіксуємо випадки спалення сухої рослинності. Закликаємо мешканців області утриматись від таких дій», – наголосив керівник Державної екологічної інспекції у Львівській області Микола Маланич.

Мешканців області закликають суворо дотримуватися правил пожежної безпеки, не випалювати суху траву та сміття на присадибних ділянках, не розводити відкритий вогонь поруч із господарськими будівлями, а також не залишати недопалки та сірники на сухій трав’янистій підстилці.

Водночас у повідомленні ЛОДА наголошується, що пожежі в екосистемах шкодять довкіллю, тваринному та рослинному світу, а дим небезпечний для здоров’я людини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *