ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують на роботу у департамент соціального захисту

Соломія Григор'єва

|

Департамент соціального захисту населення Львівської обласної державної адміністрації оголошує конкурс на зайняття вакантної посади. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

 

Вакантною є посада державної служби категорії «В» –   провідний  спеціаліст відділу планово-фінансової роботи управління соціальних гарантій та компенсацій, планово-фінансової роботи, бухгалтерського обліку та персоналу на умовах строкового трудового договору на час відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку основного працівника.

Вимоги до кандидата на посаду державної служби категорії «В»:

  • наявність вищої освіти за освітнім ступенем молодшого бакалавра або бакалавра;
  • вільне володіння державною мовою;
  • cпеціальність у галузі знань  відповідно до професійного спрямування
  • професійні знання;
  • вміння використовувати комп’ютерне обладнання, програмне забезпечення та офісну техніку;
  • командна робота та взаємодія

Документи, необхідні для участі в конкурсі :

  1. Копія паспорта громадянина України.
  2. Письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів до зайняття посади державної служби (за формою згідно з додатком 2 Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби), до якої додається резюме у довільній формі.
  3. Письмова заява, в якій повідомляє, що до нього (неї) не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», і надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно нього (неї), відповідно до зазначеного Закону або копію довідки встановленої форми про результати такої перевірки.
  4. Копія (копії) документа (документів) про освіту.
  5. Оригінал посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою.
  6. Заповнена особова картка встановленого зразка
  7. Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік (роздрукована декларація кандидата на посаду особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування).

Строк подання документів: до 18:00 год. 14.03.2019

Документи подавати за адресою: м. Львів, вул. Митрополита Андрея 10, департамент соціального захисту населення Львівської обласної державної адміністрації.

За додатковою інформацією звертатися за телефоном: (0322) 261-29-60.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *