ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура заявляє, що екс-заступниця Гички чинить тиск на правоохоронні органи

Андрій Котенський

|

Екс-заступниця головного лікаря Львівської обласної клінічної лікарні, яку судять, за отримання хабара, намагається скомпрометувати правоохоронні органи. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

 

За даними відомства, прокуратура Львівської області підтримує публічне обвинувачення у Личаківському районному суді Львова стосовно екс-заступниці головного лікаря з медичної частини Львівської обласної клінічної лікарні, яку підозрюють у вимаганні неправомірної вигоду від пацієнтів за прийняття рішення щодо проведення процедури гемодіалізу.

«Жінці інкримінували вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України. З метою уникнення кримінальної відповідальності фігурантка намагається посіяти серед громадськості сумніви щодо незаконності дії правоохоронних органів – через засоби масової інформації подає ситуацію у вигідному для себе світлі, а також здійснює голослівні заяви», – йдеться у повідомленні.

У прокуратурі зазначають, що «вказана особа всілякими способами чинить тиск на правоохоронні органи – неодноразово заявляла клопотання про відвід прокурорів, а також подає низку заяв, на підставі яких вже зареєстровано близько десяти кримінальних проваджень щодо, на її думку, неправомірних дії прокурорів».

Раніше Львівський портал писав, що заступницю головного лікаря клінічної лікарні Наталію Ван Доеверен затримали під час отримання хабара. Згодом вона вийшла із СІЗО під заставу. Сама Ван Доеверен назвала своє затримання на хабарі спланованою провокацією від керівника Львівської обласної клінічної лікарні Михайла Гички.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *