ОСТАННІ НОВИНИ

Патрульні спіймали водія, який втретє за рік сів за кермо під наркотиками

Вероніка Рой

|

Львівські патрульні затримали водія, який втретє за рік попався на керуванні автомобілем під наркотичним сп’янінням. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області.

 

Вчора близько 4 години ранку на проспекті Червоної Калини за порушення правил дорожнього руху патрульні зупинили ВАЗ 21099. Дверцята відчинив чоловік з ознаками сильного наркотичного сп’яніння.

«35-річний сихівчанин вже позбавлений водійського посвідчення. Двічі його зупиняли патрульні у такому стані. Після останнього разу, він не мав сідати за кермо 3 роки, однак заборону проігнорував. Чоловік втретє за рік дозволив собі їздити в наркотичному стані вулицями міста, загрожуючи усім учасникам дорожнього руху», – йдеться у повідомленні патрульних.

В результаті патрульні склали на нього протокол за ч.3 ст.130 КУпАП, за те, що незважаючи на притягнення до адміністративної відповідальності за керування в стані наркотичного сп’яніння – двічі, він втретє сів за кермо. Тепер йому загрожує штраф 40 800 грн та позбавлення прав вже на 10 років. Окрім цього, винесли постанову за те, що керував автомобілем будучи позбавленим прав.

Фото: Патрульна поліція у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *