ОСТАННІ НОВИНИ

Водіїв Львівщини попереджають про ожеледицю

Соломія Григор'єва

|

Водіїв Львівської області просять сьогодні бути вкрай обережними у зв’язку з ожеледицею на дорогах. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС Львівщини.

 

За повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології 12 лютого на території області буде хмарно. Сніг, вдень місцями значний. Вiтер північно-західний, 7 – 12 м/с, вдень подекуди пориви 15 – 20 м/с, хуртовини. Часом невеликий сніг. Температура повiтря впродовж доби від 4° морозу до 1° тепла.

На дорогах ожеледиця. Вдень місцями: значний сніг, пориви північно-західного вітру 15 – 20 м/с, хуртовини. Збережеться рівень загрози 1 – жовтий (порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць).

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до водіїв бути вкрай обережними та уважними під час керування автомобілем. При ожеледиці на дорожньому покритті збільшується гальмівний шлях, саме тому необхідно вибирати безпечний швидкісний режим, враховувати інтенсивність руху, а також особливості і стан транспортного засобу. Водіям слід звертати особливу увагу на рух по естакадах, мостах і шляхопроводах, оскільки саме в цих місцях найбільш ймовірно виникнення ожеледиці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *