ОСТАННІ НОВИНИ

Фірма помічника Дубневича викупила приміщення в історичному ареалі Львова

Наталя Дуляба

|

ТзОВ Виробниче підприємство «Будінвест» купило приміщення у будинку №16 на вул. І. Вишенського, який є пам’яткою архітектури місцевого значення. Про це йдеться на Prozorro.Продажі, передає Львівський портал.

 

На аукціон, який відбувся в понеділок, 11 лютого, виставили нежитлові приміщення цокольного поверху площею 38 кв м на вул. І. Вишенського, 16. Стартова ціна об’єкта складала 323 772 гривні.

На торги подались дві фірми – ТзОВ «Трек» та ТзОВ Виробниче підприємство «Будінвест». Остання й стала переможцем аукціону, запропонувавши наприкінці суму, більшу від свого конкурента лише на 64 копійки. Відтак приміщення на вул. І. Вишенського, 16 викупив «Будінвест» за 365 863 гривні.

Зазначимо, що двоповерховий будинок №16 на вул. І. Вишенського є пам’яткою архітектури місцевого значення та розташований у межах історичного ареалу Львова. Його звели у 1909 році за проектом архітекторів Адама Опольського та Ігнатія Кендзерського.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, власником ТзОВ «Трек» є Володимир Креховецький, який протягом 2006-2010 років був депутатом Львівської облради.

А засновниками ТзОВ ВП «Будінвест», яке, власне, придбало приміщення на вул. І. Вишенського, 16, є Віктор Коць та Ігор Миколайчук, останній є помічником нардепа Ярослава Дубневича.

Також Віктор Коць та Ігор Миколайчук є власниками фірми «Архібуд», яка займається нерухомістю. Компанії «Архібуд» та «Будінвест» причетні до скандального будівництва на території ландшафтного парку «Знесіння» у Львові. Сам Ігор Миколайчук у 2006 році балотувався в депутати Львівської міськради від «Батьківщини».

Основний вид діяльності ТзОВ ВП «Будінвест» вказаний як будівництво житлових і нежитлових будівель. Розмір статутного капіталу становить 18 500 грн.

Нагадаємо, що восени минулого року ТзОВ Виробниче підприємство «Будінвест» викупило старовинну віллу на вул. Коновальця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *