ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові п’яний водій тікав з місця ДТП пішохідною доріжкою, а потім погрожував фізичною розправою патрульним

Вероніка Рой

|

У Львові нетверезий водій вчинив ДТП та втік з місця аварії. Після затримання чоловік агресивно поводився з патрульними та погрожував фізичною розправою. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області.

 

Як йдеться у повідомленні, цієї ночі патрульних викликали на ДТП без потерпілих. На вулиці Скорини зіткнулися Renault Duster, водій якого був в нетверезому стані, та Mercedes. Прямуючи на місце призначення, на перетині вулиць Хуторівка-Демнянська, інспектори побачили винуватця згаданої аварії, який їхав пішохідною доріжкою. Транспортний засіб зупинили і побачили за кермом 34-річного львів’янина з ознаками сильного алкогольного сп’яніння. Про це свідчили різкий запах алкоголю та нечітка вимова.

«Чоловіка відвезли на місце ДТП, ознайомили з усіма правами, але він почав поводити себе агресивно, грубо висловлюватися, погрожувати фізичною розправою працівникам поліції. На зауваження не реагував і на вимогу припинити протиправні дії теж не зважав. Аби припинити протиправні дії, водія затримали і доставили у Сихівський відділ поліції. Дружину громадянина повідомили про інцидент. Увесь цей час чоловік продовжував агресивно поводитися та штовхатися і припиняти свої дії не захотів. Патрульні повідомили йому про правову допомогу, від якої чоловік відмовився», – розповіли у патрульній поліції.

На чоловіка склали протокол затримання, протокол за керування в нетверезому стані, за скоєну аварію, за втечу з місця ДТП, протокол за злісну непокору законним вимогам працівника поліції та винесли постанову за відсутність документів.

Фото: Патрульна поліція у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *