ОСТАННІ НОВИНИ

Через брак класів до школи на Левандівці просять приєднати приміщення колишньої поліклініки

Наталя Дуляба

|

Львівську міську раду просять надати для потреб школи №65 приміщення колишньої дитячої поліклініки №2, що на вул. Роксоляни, 33-А. Відповідну електронну петицію зареєстрували до мерії у Єдиній системі місцевих петицій, передає Львівський портал.

 

Автор петиції Володимир Крет просить міськраду посприяти у наданні СЗШ №65 приміщення колишньої дитячої поліклініки №2, яке належить Львівській залізниці, адже для навчання школярів бракує класів.

«На сьогодні в школі навчається 1700 учнів і, відповідно, катастрофічно бракує більше 20 класів для нормального проведення учбово-виховного процесу. Прохання до влади міста знайти можливість придбання цього приміщення в ПАТ “Укрзалізниця” для потреб СЗШ №65», – йдеться у тексті петиції.

Колишня дитяча поліклініка №2 на Левандівці

Зазначимо, відділення дитячої поліклініки №2 на вул. Роксоляни, 33-А Львівська залізниця закрила ще у 2017 році. Відтоді дітей, що мешкають на Левандівці, обслуговує 3-тя міська поліклініка.

Для того, щоб міська рада Львова розглянула цю петицію, потрібно зібрати 500 голосів. Протягом шести днів із моменту створення її підписали вже 330 людей. Збір голосів триватиме до початку квітня.

Фото:  Roman Siromskiu

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *