ОСТАННІ НОВИНИ

Минулої доби на Донбасі поранення отримали троє військових

Соломія Головіна

|

Минулої доби внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ троє українських військовослужбовців зазнали поранень на Донбасі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі ООС.

 

За інформацією штабу, у смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Схід» обстріли позицій наших захисників велися: з мінометів калібру 120 мм – в районі селища Піски; з мінометів калібру 82 мм – поблизу міста Авдіївка; з автоматичних станкових гранатометів – біля населеного пункту Старогнатівка;зі станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї – в районі села Павлопіль; з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу села Чермалик.

При цьому у прес-центрі ООС додають, що у смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник обстріляв наші позиції: двічі – з мінометів калібрів 120 та 82 мм, озброєння бойових машин піхоти БМП-1, автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі селища Новотошківське; з мінометів 82-го калібру, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – поблизу села Кримське; з гранатометів різних систем та стрілецької зброї – в районі селища Травневе.

Підрозділи, що обороняються, подавляли ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів.

За даними розвідки, 9 лютого двох окупантів знищено та двоє отримали поранення. Також, за уточненими даними, 8 лютого українськими воїнами знищено одну бойову броньовану машину противника.

Окрім цього у прес-центрі ООС повідомили, що від початку поточної доби ворог вогонь не відкривав.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *