ОСТАННІ НОВИНИ

Екс-голову однієї з РДА оштрафували через зловживання впливом: взяв 1,5 тисячі доларів за працевлаштування

Соломія Головіна

|

На Львівщині екс-голову однієї з РДА засуджено за зловживання впливом: його оштрафували на 25 тис. 500 грн. За працевлаштування особи посадовець отримав винагороду в розмірі 1,5 тис. дол. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ Нацполіції Львівщини.

 

Працівники управління захисту економіки у Львівській області, слідчого управління обласної поліції та за процесуального керівництва військової прокуратури Львівського гарнізону у червні минулого року викрили голову однієї з районних державних адміністрацій, який одержав гроші за видачу розпорядження про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади юриста РДА, сприяння у перемозі в конкурсі та у подальшому працевлаштуванні.

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого ч.2 ст.369-2 Кримінального кодексу України (зловживання впливом). Обвинувальний акт скеровано на судовий розгляд.

За вироком суду екс-голова РДА має сплатити штраф у розмірі 1500 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (25500 гривень).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *