ОСТАННІ НОВИНИ

Біля нещодавно встановлених підземних контейнерів сміття на Соборній утворилося просідання

Соломія Головіна

|

Галицька районна адміністрація скерує лист ТзОВ «Грінера Україна» щодо ліквідації просідання на пл. Соборна біля підземних контейнерних майданчиків сміття. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

«Підземний майданчик для збору ТПВ на пл. Соборна встановило ТзОВ «Грінера Україна», яке є виконавцем послуг по збору і вивезенню ТПВ у Галицькому районі, за власний кошт. Відповідно усі будівельні роботи по встановленню цих контейнерів виконувала «Грінера». Зараз спостерігаємо утворення просідання ґрунту біля підземних контейнерів, тому сьогодні скеруємо лист ТзОВ «Грінера Україна» з вимогою ліквідувати це просідання», – зазначив голова Галицької РА Андрій Зозуля.

Нагадаємо, відповідно до рішення виконавчого комітету про облаштування у Львові підземного контейнерного майданчика для збору твердих побутових відходів, вкінці минулого року на пл. Соборна встановили 4 контейнери різного об’єму: 2 контейнери для змішаних відходів – об’ємом по 5 м3 кожен, 1 контейнер для вторсировини (папір, пластик, ПЕТ, метал) – об’ємом 5 м3 і 1 контейнер для скла – об’ємом 3 м3.

Як інформують у мерії, переваги підземного майданчика для збору ТПВ у тому, що тверді побутові відходи зберігаються під землею і не створюють неприємного запаху, а також естетично територія, де він облаштований, краще виглядає, немає негативного враження від перенакопичення відходів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *