ОСТАННІ НОВИНИ

Півтонни делікатесів та 300 пляшок вина. Мешканець Львівщини попався на контрабанді

Соломія Головіна

|

На українсько-польському пункті пропуску «Смільниця-Кросценко» впіймали 25-річного мешканця Львівщини, який перевозив автомобілем майже півтонни їжі та спиртне, які сховав за обшивкою у багажному відділенні  вантажівки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Львівській області.

 

Як зазначається, молодик намагався приховати у своєму мікроавтобусі понад 300 кг сиру, майже 150 кг тунця в консервах, 12 кг рибного паштету, а також 312 пляшок вина.

«Сьогодні мешканець Львівщини повертався з приватної поїздки з Польщі до України через пункт пропуску «Смільниця-Кросценко» (Львівська область) на авто «MERCEDES Sprinter». Для перетину кордону він обрав смугу руху «зелений коридор», чим засвідчив відсутність товарів для декларування. Однак під час митного огляду транспортного засобу в багажному відділенні автомобіля було виявлено понад 300 кг сиру, майже 150 кг тунця в консервах, 12 кг рибного паштету, а також 312 пляшок вина. Товар було приховано за обшивкою вантажного салону», – наголошують у ДФС Львівщини.

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил, за ознаками правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України.

Вартість предметів правопорушення буде встановлено додатково. Товар та автомобіль вилучено до рішення суду.

Фото: ДФС Львівщини

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *