ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканці допомогли затримали грабіжника, який з газовим балончиком напав на жінку

Соломія Головіна

|

У Пустомитівському районі затримали рецидивіста, який напав на жінку, скориставшись газовим балончиком, побив її та пограбував. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ Нацполіції Львівщини.

 

Як зазначається, подія трапилася в одному з сіл Пустомитівського району 29 січня близько 12.30. Зловмисник напав на 30-річну місцеву мешканку, коли та зайшла у під’їзд свого будинку. Заволодів золотими прикрасами, сумочкою з грошима і телефоном, а потім намагався втекти.

Жертва нападника вибігла з під’їзду та почала кликати на допомогу. Тим часом неподалік місця події проїжджав наряд групи реагування патрульної поліції Пустомитівського відділу поліції. Спільно з мешканцями, котрі відгукнулись на крики пограбованої сусідки, правоохоронці затримали зловмисника.

Особу нападника встановлено: ним виявився 26-річний мешканець одного з сіл Жовківського району, який був раніше судимий за розбій.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (грабіж) ККУ. Чоловіку загрожує до шести років тюрми. Проводиться досудове розслідування, невдовзі суд обере для зловмисника міру запобіжного заходу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *