ОСТАННІ НОВИНИ

Негода у Львові: містяни скаржаться на нерозчищені вулиці та затори на дорогах

Вероніка Рой

|

Сьогодні, 25 січня, у Львові через сильний снігопад та нерозчищені дороги ускладнений рух транспорту. Окрім цього, у соціальних мережах львів’яни також масово скаржаться і на погано розчищенні вулиці.

 

Зокрема, чимало повідомлень про нерозчищені вулиці надходить на «Гарячу лінію міста Львова»:

«Вулиця Героїв Майдану неприбрана. Пройти з возиком не реально. Та ж ситуація і на вулиці Карпинця. Вона теж неприбрана», – написала Ольга Курилко.

«Як завжди чиститься центр, а спальні райони нікому не потрібні? Виїзд на київську трасу з вулиці Липинського весь в снігу», – написав на «Гарячій лінії міста Львова» Тарас Козар.

Ще одна львів’янка поскаржилась на нерозчищені хідники біля будинку на вул. В. Великого.

«Станом на 8.15 ранку на вул. В. Великого біля будинку 111 не розчищені хідники. Так чистять, що потім люди падають і лежать в гіпсі, як моя мама», – написала Жанна Наконечна.

Також мешканці Львова скаржаться на неприбрані вулиці Сахарова, Чупринки та Гвардійську.

«Їхати важко, не знаю, як ходити. Дороги жахливі», – написала львів’янка Ореста Базилевич.

Водночас, як повідомляє кореспондент Львівського порталу, біля мерії Львова також погано розчищенні дороги. Однак там вже працює снігоочисна техніка.

Також через нерозчищенні дороги чимало львів’ян потрапили у затори. Як повідомляє Facebook-спільнота «Варта-1», рух ускладнений вранці був на вулиці Єрошенка та на спуску з Високого Замку.

Окрім цього, заблокований рух транспорту був і на перехресті вулиці Липинського та Замарстинівської.

Вранці весь транспорт стояв і на проспекті Чорновола, в сторону центру.

А також громадська організація «За якісний транспорт» на своїй сторінці у Facebook закликала місцевих мешканців швидше виходити на роботу через проблеми з громадським транспортом:

Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради з посиланням на Львівський регіональний центр з гідрометеорології, за останню добу, станом на 08.00 год. у Львові випало 9,1 міліметрів опадів. Це становить 20% від місячної норми. Приріст снігу за останню добу — 4 сантиметри.

За словами заступника міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергія Бабака, у зв’язку з погодними умовами усі комунальні служби і снігоприбиральна техніка працюватимуть у посиленому режимі.

Фото: Львівський порта, Ольга Курилко, Жанна Наконечна, Ігор Зінкевич

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *