ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові не дозволили створити майже 250 нових місць для службового паркування

Наталя Дуляба

|

Сьогодні, 24 січня, міська рада Львова дозволила облаштувати три нові майданчики для паркування службових автівок. «За» відповідну ухвалу під час сесії проголосували 40 депутатів, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Із проханням надати дозвіл на облаштування нових парковок до мерії звернулись приватні підприємці, втім міська рада не всім дозволила це зробити.

Згідно з ухвалою, нові службові парковки облаштують на вул. Райдужній, 17-Б – 6 паркомісць, на вул. Луганській – 48 паркомісць. Також паркувальний майданчик для туристичного транспорту на 2 місця з’явиться на вул. Броварній, що в Шевченківському районі міста.

Водночас депутати не дозволили створити три нові службові парковки загальною кількістю майже 250 паркомісць. Мова йде про майданчики на вул. Щепкіна (14 паркомісць), на вул. Городоцькій, 286-Б (200 паркомісць) та на вул. Стрийській, 332 (31 паркомісце).

Договори на облаштування нових парковок підприємці мають укласти із управлінням транспорту упродовж двох місяців.

Як повідомляв Львівський портал, у Львові існує понад 4500 необлаштованих паркомісць.

Водночас у травні минулого року у Львові було 2811 паркомісць на платних автостоянках, влітку у місті облаштували ще понад 550 нових. Нещодавно Львівська міська рада погодила створення ще сімох нових паркувальних майданчиків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *