ОСТАННІ НОВИНИ

Поліцейські розшукують винуватців двох ДТП, які скоїли наїзди на пенсіонерів та втекли

Вероніка Рой

|

У Львові поліцейські просять зголоситися очевидців двох ДТП, які виникли у Галицькому та Шевченківському районах міста. В обох аварія постраждали пенсіонери. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Як йдеться у повідомленні, правоохоронці просять зголоситись очевидців дорожньо-транспортної пригоди, що сталась 22 січня близько 20.50 на проспекті Чорновола, 45 у Львові.

«Попередньо встановлено, що невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на пішохода, 67-річну львів’янку, після чого поїхав з місця події. Внаслідок наїзду жінка отримала тілесні ушкодження та була доставлена у лікарню.  За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років», – повідомляють у поліції.

Також правоохоронці просять зголоситись очевидців дорожньо-транспортної пригоди, що сталась 22 січня близько 19.53 на вулиці Саксаганського, 12 у Львові.

Попередньо встановлено, що невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на пішохода, 65-річного львів’янина, котрий переходив проїзну частину. Внаслідок наїзду чоловік отримав тілесні ушкодження, зокрема перелом руки та був госпіталізований. Водій з місця події втік.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Усіх, хто був очевидцем скоєння цих ДТП або володіє інформацією, що допоможе встановити особу водія-втікача, поліція просить зголоситись на оперативну лінію 102.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *