ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові дітям учасників АТО вручили наплічники із подарунками від ровесників-діаспорян

Андрій Котенський

|

У Львові дітям учасників АТО/ ООС вручили наплічники із подарунками. Різдвяні дарунки зібрали і надіслали дітям військових із Львівщини їхні ровесники з української діаспори в рамках акції «Теплом зігріємо серця», яку вже п’ять років поспіль організовує «Спілка Української Молоді». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

 

Передавали різнокольорові наплічники із персональними подарунками для 110 дітей учасників АТО/ ООС у приміщенні храму Софії Премудрості Божої.

«Головна мета у тому, що діти-члени «Спілки Української Молоді» з діаспори віддають частину своїх кишенькових доходів чи куплених ними речей дітям українських військових. Так ми стараємося допомогти і долучитися до великої боротьби України. Переважно ми даруємо подарунки на Миколая, але оскільки вони транспортуються кораблем, то і час вручення є різний. У пакунках — канцелярське приладдя, шапки, шалики, рукавички, іграшки тощо», — зазначив голова крайової управи «Спілки Української Молоді» в Україні Андрій Фендик,.

До акції «Теплом зігріємо серця» долучаються діаспоряни із Сполучених Штатів Америки, Канади, Австралії, Німеччини, Франції, Португалії. Пакунок готують адресно, відповідно до віку дитини. Загалом отримали подарунки діти від народження і до 14 років.

Додамо, що паралельно акція «Зігріємо теплом серця» відбувається у Києві, Чернігові, Сквирі, Бобринці, Тернополі, Калуші, Стрию, Новоайдарі, Краматорську, Дніпрі, Миколаєві.

Довідка

«Спілка Української Молоді» — молодіжна виховна організація, яка займається вихованням молоді на християнських та патріотичних засадах у дусі гасла «Бог і Україна».

Спілку засновано у 1925 році в Києві. У 1946 році СУМ було відновлено в повоєнній Німеччині, з того часу організація поширює свою працю у 10 країнах світу в Західній Європі, Північній і Південній Америці та Австралії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *