ОСТАННІ НОВИНИ

На Жидачівщині під час пожежі в будинку загинуло двоє осіб

Олександр Косик

|

У Жидачівському районі на пожежі в житловому будинку виявлено 2 загиблих. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС України у Львівській області.

 

Вчора, 17 січня, о 9:29 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в селі Бородчиці Жидачівського району в дерев’яному житловому будинку, розміром 8×6 м.
На місце події були негайно направлені пожежно-рятувальні підрозділи 16 ДПРЧ м. Жидачів та 46 ДПРП м. Ходорів.

Пожежа спричинила щільне задимлення у будинку. Під час проведення розвідки пожежі було виявлено тіло власниці, 1970 року народження та чоловіка, 1979 року народження.

Вогнеборці ліквідовували пожежу в апаратах захисту органів дихання у складі 2-х ланок газодимозахисної служби. Пожежу локалізовано о 10:13, ліквідовано о 10:33. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 24 кв.м та пошкоджено перекриття на площі 6 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 8 рятувальників та 2 одиниці спецтехніки.

На місці події працювала слідчо-оперативна група.  За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України з приміткою «нещасний випадок». Попередньо встановлена причина займання – необережне поводження з вогнем.

Проводиться досудове розслідування, поліцейські встановлюють обставини загибелі людей.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *