ОСТАННІ НОВИНИ

 «Львівелектротранс» підписав кредит на закупівлю 50 нових тролейбусів

Омелян Шевчук

|

У Львові відбулося підписання кредитного договору між ЛКП «Львівелектротранс» і Європейським банком реконструкції та розвитку щодо реалізації проекту модернізації громадського тролейбусного транспорту. Проектом передбачено придбання 50 нових низькопідлогових тролейбусів, реконструкція тролейбусної контактної мережі та двох тролейбусних депо, розташованих на вул. Промисловій і вул. Тролейбусній. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

 

За словами керівника ЛКП «Львівелектротранс» Вячеслава Кокошка, відповідно до підписаного договору буде закуповуватися 50 нових тролейбусів, також проведена реконструкція тролейбусних депо та реконструкція контактної мережі, щоб тролейбуси рухалися швидко, якісно, і графічно.

Як повідомив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий, щоб прискорити процес закупівлі нових тролейбусів, з погодження ЄБРР, уже стартував тендер на їхнє придбання, а модернізацію депо заплановано на 2020 рік.

Зауважимо, що середній вік тролейбусів у Львові – 22 роки. Це вже п’ятий транспортний проект, який буде реалізований у Львові за позичені кошти ЄБРР.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *