ОСТАННІ НОВИНИ

Зараз на Львівщині є майже 2,5 тисячі злісних боржників комунальних платежів

Соломія Григор'єва

|

Зараз на території Львівщини є 2425 сімей, які боргують сплату комунальних платежів. З наступного тижня ними займуться посадовці управління юстиції Львівської області. Про це сьогодні, 17 січня, на прес-конференції сказав заступник начальника управління з питань державної виконавчої служби Юрій Сало, передає кореспондент Львівського порталу.

 

На виконанні територіального управління юстиції Львівщини станом на сьогодні є 2425 виконавчих проваджень по комунальних платежах на загальну суму 39 млн гривень. Державні виконавці будуть здійснювати рейди по домівках боржників та попереджати про необхідність погашення боргів.

«Зараз є велика заборгованість по комунальній платежах. Вже з наступного тижня державники виконавцями управління юстиції у Львівській області будуть здійснюватися рейди до найбільших боржників. Більшість з них проживає у Львові. Державні виконавці перша за все будуть вживати заходів превентивного характеру: виїжджатимуть на місце проживання боржника та роз’яснювати його про обов’язок сплати заборгованості. Якщо боржник не буде реагувати, будемо описувати майно боржників, вилучати його», розповів Юрій Сало.

Також від зазначив, що найбільшими боржниками є фізичні особи.

Кошти будуть стягуватись на користь комунальних підприємств, таких як: «Львівтеплоенерго», «Львівводоканал», «Львівгаз», тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *