ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові патрульні затримали дві вантажівки з буком без документів

Юлія Шпак

|

У Львові на вулиці Стрийській патрульні виявили дві вантажівки з буком без документів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області.

 

Як йдеться у повідомленні, першу вантажівку з причепом патрульні поліцейські виявили на перетині вулиць Луганської та Стрийської вчора о 20 годині, а другу – близько першої на Стрийській.

«Оскільки в Україні з 23 липня 2018 триває операція за посиленням контролю за перевезенням продукції лісового господарства на виконання доручення Національної поліції України, патрульна поліція має право зупинити транспортний засіб, який перевозить дереву для перевірки законності.Обидві вантажівки перевозили бук з населених пунктів Долина та Рожнятів. У першому випадку, бірки на кругляку не відповідали базі і не співпадали із вказаними у документах, а в другому – водій не надав для перевірки легітимності продукції належних документів, а частина бірок на деревині була відшарована», – повідомляють у патрульній поліції.

Вантажівки везли деревину за однією адресою. В обох випадках працювали слідчі, вантажівки з деревиною затримали. Зараз вони на арештмайданчиках.

Фото: Патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *