ОСТАННІ НОВИНИ

Доба на Донбасі: один український військовий загинув, ще двоє – поранені

Олена Карп'юк

|

Протягом минулої доби, 14 січня, російські окупаційні війська 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Операції об’єднаних сил.

 

У смузі дій оперативно-тактичного угрупування «Схід» противник обстрілював українських військових в районі Новомихайлівки, Павлополя, Старогнатівки, Чермалика, Тарамчука, Пісків та Водяного.

У смузі дій оперативно-тактичного угрупування «Північ» російські війська вели вогонь по наших захисниках біля Гладосового, Новотошківського, Кримського та Трьохізбенки.

Окупанти обстрілювали українські позиції з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Внаслідок бойових дій один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув, ще двоє отримали поранення.

Підрозділи Об’єднаних сил у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби. За даними розвідки, 14 січня чотири окупанти загинули та троє отримали поранення.

Протягом поточної доби бойовики відкривали вогонь у районі селища Славне та поблизу селища Новоолександрівка. Жоден український військовослужбовець не зазнав поранень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *