ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові чоловік намагався повіситись на світлофорі

Юлія Шпак

|

У Львові на вулиці Городоцькій перехожі та поліція врятували чоловіка, який хотів собі вкоротити віку. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області.

 

На вулиці Городоцькій, патрульні побачили біля світлофору скупчення людей і автомобіль, який стояв поперек. Не гаючи часу, вибігли з автомобіля і побачили жахливу ситуацію: громадяни знімали із світлофора чоловіка, який висів на шнурку.

«Вони з допомогою запальнички перепалили мотузку та опустили його на землю. Інспектори одразу розрізали мотузку на шиї та зрозуміли, що чоловік помирає. Ні секунди не вагаючись, почали надавати допомогу. У потерпілого слабшало дихання і серцебиття, закочувалися очі і він втрачав свідомість. Згодом інспектор патрульної поліції поклав його на бік та розкрив чоловікові рот і витягнув язик, який запав, а також блювотні маси з дихальних шляхів. Також патрульні забігли до найближчої аптеки і взяли нашатирний спирт, відтак кілька разів приводили до свідомості чоловіка», – йдеться у повідомленні.

До приїзду «швидкої» усі процедури довелося проводити кілька разів. Завдяки своєчасній допомозі чоловік залишився живим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *