ОСТАННІ НОВИНИ

До Національної академії сухопутних військ завітали зіркові колядники

Омелян Шевчук

|

Різдвяними колядками та святковими театральними постановками вітають цими днями військовослужбовців Національної академії сухопутних військ зіркові колядники. Про це Львівському порталу повідомили у пес-службі Національної академії СВ.

 

Спершу до вихованців видового військового вишу завітав різдвяний вертеп, який днями повернувся зі сходу України, де вітав з новорічним та різдвяними святами українських воїнів Об’єднаних сил. Так, відома українська співачка Софія Федина, капелан отець Андрій Дуда, начальник 58-го Будинку офіцерів полковник Віталій Провозін та інші вчергове створили для військовослужбовців Академію незабутню різдвяну атмосферу насичену актуальною для українських захисників тематикою – тексти традиційних різдвяних колядок вдало інтерпретовані з використанням героїчних мотивів Українського війська.

Ще однією доброю традицією для цієї різдвяної пори стали візити до Національної академії сухопутних військ так званого «Зіркового вертепу». Вже другий рік поспіль радіоведучі «Люкс ФМ» та зірки української естради колядують для майбутніх офіцерів із креативною різдвяною програмою. Цьогоріч у складі «Зіркового Люкс-Вертепу» колядують відомий український співак Павло Табаков, скрипаль-віртуоз Олександр Божик, учасники гурту «Mirami» та багато інших.

Побачити виступи незвичних зіркових вертепів мали змогу не лише курсанти, але й всі охочі офіцери та працівники Національної академії сухопутних військ. Вони дякували колядникам бурхливими оплесками та фотографувались з ними на згадку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *