ОСТАННІ НОВИНИ

73 дітей-сиріт торік отримали на Львівщині житло

Дарина Смеречанська

|

У 2018 році 73 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа отримали 42 квартири за кошти державного та обласного бюджетів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

Житло придбали на умовах співфінансування з обласного, державного та місцевого бюджетів для сиріт у Буському, Жидачівському, Жовківському, Золочівському, Кам’янка-Бузькому, Перемишлянському, Пустомитівському, Радехівському, Сколівському, Сокальському, Старосамбірському, Стрийському, Яворівському, Городоцькому, Дрогобицькому районах, містах Львові, Дрогобичі, Бориславі, Трускавці, Тростянецькій, Славській та Новострілищанській ОТГ.

Загальна вартість об’єктів – 22 млн 976 тисяч грн, з них понад 8 млн грн виділили з державного бюджету, та майже 7 млн грн – з обласного.

Додамо, що цьогоріч на реалізацію регіональної програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа у Львівській області передбачили за  спеціальним  фондом  7 млн грн.

Окрім того видатки за рахунок субвенції з державного бюджету обласному бюджету запланували за загальним фондом в сумі 16 млн 563 тис грн на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *