ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові «на гарячому» затримали серійну інтернет-шахрайку

Олександр Косик

|

Патрульні «на гарячому» затримали ймовірну інтернет-шахрайку. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівської області.

 

Вчора, 5 січня, чоловік повідомив патрульним, що через відомий сайт продажу та купівлі товарів, намагався продати свій ноутбук. З ним зв’язалася жінка та повідомила, що придбає техніку та перерахує гроші. Через півгодини жінка зателефонувала і повідомила, що скинула 6 тисяч гривень на картку і сказала залишити ноутбук на охороні в палаці культури, який неподалік від місця проживання заявника. Звідти його мали забрати. Заявник помітив, що гроші не перерахували, адже повідомлення прийшло не від банку, а від звичайного абонента. Тому чоловік подзвонив на лінію «102» і погодився співпрацювати із поліцією.

Разом з патрульними вони зайшли до охорони закладу і зателефонували ймовірному шахраю від імені охоронця. За 20 хвилин приїхало таксі і водій повідомив, що отримав замовлення доставки товару з вулиці Лемківської на вулицю Мулярську. Інспектори встановили, що таксист не має відношення до шахрайських дій і разом з ним в автомобілі поїхали на місце призначення. За згаданою адресою до таксі підійшла жінка і забрала ноутбук. 43-річну мешканку Пустомитівського району затримали.

Після того, як їй роз’яснили причину затримання, вона добровільно погодилася проїхати разом з патрульними та заявником у Шевченківський відділ поліції. Там її передали працівникам карного розшуку. Виявляється, затримана ймовірно причетна ще до кількох епізодів шахрайства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *