ОСТАННІ НОВИНИ

30-річний львів'янин набрав повний рот скла і погрожував покінчити з життям

Дарина Смеречанська

|

У квартирі на проспекті Червоної Калини чоловік намагався покінчити життя самогубством. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівщини.

 

Вчора патрульним 2 батальйону прийшов виклик на проспект Червоної Калини, де чоловік намагався покінчити життя самогубством.

Інспекторів зустріла жінка і повідомила, що її брат вживає наркотичні речовини і перебуває в неадекватному стані, він розбив склянку і набрав скла в рот та відчинивши вікно і хотів вистрибнути з нього.

Першою у квартиру пішла заявниця, адже 30-річний чоловік погрожував, що вистрибне через вікно щойно побачить сторонніх осіб. Сестра зачинила вікно і дала сигнал екіпажу. На кухні перебували також матір та сусід. Чоловік поводився дуже агресивно та неадекватно.

“Патрульні зробили все так, щоб він більше не міг ні собі, ні комусь іншому нашкодити, а тоді змусили виплюнути скло. Усе це тривало дуже швидко, аби чоловік не встиг зрозуміти, що відбувається. Через лічені хвилини прибули медики та оглянувши громадянина не виявили ушкоджень порожнини рота та горла. Чоловіка разом з мамою супроводили в спеціалізований медичний заклад”, – поінформували у прес-службі патрульної поліції.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *