ОСТАННІ НОВИНИ

У Східниці отруїлось п’ятеро дітей, плаваючи у басейні готельно-відпочинкового комплексу

Юлія Шпак

|

У місті Східниця, що Львівщині, в одному з готельних комплексів отрулось четверо дітей. Попередньо встановлено, що діти могли отруїтись, плаваючи у басейні. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

У Бориславське відділення поліції 27 грудня надійшло повідомлення про шлункові розлади у п’ятьох дітей, котрі разом з батьками приїхали з Києва, Запоріжжя, Мелітополя та Львова та відпочивали в одному з готельних комплексів у місті Східниця. Четверо з дітей віком по чотири роки та один – однорічний.

Попередній діагноз, який встановили медики – «синдром циклічної блювоти, диспепсія шлунково-кишкового тракту».

На місці події працювала слідчо-оперативна група. За фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) КК України. Санкція статті передбачає покарання – штраф або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Попередньо встановлено, що діти могли отруїтись, плаваючи у басейні готельно-відпочинкового комплексу. Проводиться досудове розслідування, призначено експертизи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *