ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі поранили трьох українських військових

Олена Карп'юк

|

Упродовж минулої доби, 24 грудня, на Донбасі російські окупаційні війська 20 разів порушували режим припинення вогню, при цьому 7 разів застосовуючи озброєння, заборонене Мінськими угодами. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Операції об’єднаних сил.

 

Минулої доби ворог здійснив обстріли двічі: з мінометів калібру 120 та 82 мм в районі населеного пункту Кримське на Луганському напрямку та поблизу селища Піски, що на Донецькому напрямку. Також вогонь вели із мінометів калібру 82 мм та в районі населеного пункту Кряківка на Луганському напрямку, біля селища Луганське на Донецькому напрямку та селища Гнутове, що на Маріупольському напрямку.

Опорні пункти українських військ обстріляли з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі селища Кримське,що на Луганському напрямку, в районі населеного пункту Новоолександрівка на Попаснянському напрямку, поблизу селищ Кам’янка, Піски, Тарамчук, Луганське на Донецькому напрямку, селища Південне на Горлівському напрямку, а також поблизу населених пунктів Чермалик, Гнутове, Водяне на Маріупольському напрямку.

Для придушення вогневих провокацій противника, підрозділи, що обороняються, застосовували чергові вогневі засоби.

Протягом минулої доби троє українських військовослужбовців отримали поранення. За даними розвідки, 24 грудня одного окупанта було знищено та шістьох поранено.

Протягом поточної доби ворог вогню не відкривав.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *