ОСТАННІ НОВИНИ

Вночі у Львові влаштували погоню за п’яним водієм на BMW, який вчинив кілька ДТП

Юлія Шпак

|

Вночі у Львові патрульним довелось наздоганяти нетверезого водія, який зробив переполох у місті, вчинивши кілька ДТП на своєму шляху. Внаслідок однієї з аварій постраждав чоловік. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області.

 

Близько 23 години патрульні отримали орієнтування на автомобіль BMW, водій якого здійснив ДТП в районі Санта Барбари на Сихові. Там водій на автомобілі зіткнувся з Subaru, а також збив парапети та втік. Інспектори 3 батальйону проаналізували, куди міг вирушити порушник, та передали орієнтування екіпажам Личаківського району. Саме там зареєстрований втікач.

На перетині Пасічна-Личаківська патрульні побачили згаданий позашляховик, який їхав на великій швидкості. Він завернув на дорогу Кривчицьку і поліцейські вирушили його наздоганяти. Дорогою вони побачили, що BMW збило дорожній знак і браму, а також переляканих водіїв, які поз’їжджали на узбіччя. За мить водій вже їхав їм на зустріч із повністю розбитим автомобілем, перед цим здійснивши зіткнення з автомобілем Volkswagen, водій якого отримав ушкодження. Аби уникнути зіткнення, патрульні різко дали у бік, розвернулися і продовжили наздоганяти.

Через гучномовець інспектори попередили водія, що використають зброю і він зупинився. Його негайно витягнули з автомобіля та одразу одягнули кайданки. Львів’янин мав очевидні ознаки сильного алкогольного сп’яніння. Від перевірки він відмовився як на місці, так і в медичному закладі.

Патрульні оформили на чоловіка два протоколи за скоєні ДТП, два за залишення з місць ДТП та протокол за керування в нетверезому стані, а ще одну аварію оформляв слідчий, оскільки вона з потерпілими.

Переслідування тривало до 5 хвилин, а від моменту першої ДТП – не більше 20 хвилин. 51-річний чоловік раніше відбував покарання у місцях позбавлення волі.

Відео: Патрульна поліція у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *