ОСТАННІ НОВИНИ

Невідомий повідомив у поліцію про можливий вибух на залізничному вокзалі Львова: евакуювали 300 людей

Дарина Смеречанська

|

Поліцейські вночі перевіряли повідомлення про можливий вибух на Головному залізничному вокзалі у Львові: жодних вибухонебезпечних чи підозрілих предметів виявлено не було. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

 

Так, 21 грудня близько 1.20 до правоохоронців надійшло повідомлення про анонімний телефонний дзвінок, у якому йшлось про можливий вибух на Головному залізничному вокзалі у Львові.

На місці події працювали експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативна група та працівники інших служб. Правоохоронці обстежили приміщення вокзалу та прилеглу територію – жодних вибухонебезпечних чи підозрілих предметів не виявлено. Було евакуйовано близько 250 пасажирів та 50 працівників вокзалу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від двох до шести років. Проводиться досудове розслідування.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *