ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують на «Сильвестрові рефлексії» у філармонії

Омелян Шевчук

|

У п’ятницю, 21 грудня, у Львівській національній філармонії відбудеться концерт-подарунок «Сильвестрові рефлексії». Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

 

«Цей проект з’явився 4 роки тому, академічний камерний оркестр «Віртуози Львова» щоразу запрошує до участі в концерті найкращих музикантів. Цього разу, крім «Віртуозів Львова» під диригуванням Сергія Бурка, виступатимуть флейтистка Наталія Кожушко-Максимів і квартет бандуристок «Львів’янки», – йдеться у повідомленні.

Для публіки звучатиме дуже різна музика: твори європейських класиків, що писали свої шедеври на честь Різдва, світлі коляди в оркестрових аранжуваннях, а також прем’єра у виконанні Наталії Кожушко-Максимів.

«Сильвестрові рефлексії» могли народитися лише у Львові! Тільки в цьому фантастичному місті перетинаються різні культури, традиції, історії. Так і зі святами – Різдво ми святкуємо двічі: до Нового року, або Сильвестра, разом з християнами західного обряду і після – з християнами східного обряду. Проект має на меті об’єднати ці світлі події і відзначити народження Спасителя всім разом», – повідомили організатори.

Розпочнеться концерт о 19:00.

На гостей заходу очікують сюрпризи й подарунки.

Квитки тут: Gastroli

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *