ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині внаслідок ДТП між легковиком і вантажівкою загинув чоловік

Олександр Косик

|

У Кам’янка-Бузькому районі внаслідок ДТП загинула 1 людина та травмовано 3. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС України у Львівській області.

 

Сьогодні, 15 грудня, о 00:49 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Київ-Чоп в селищі Запитів Кам’янко-Бузького району відбулося зіткнення вантажного автомобіля DAF з автомобілем Citroen Jumpy.

До місця виклику негайно виїхали рятувальники місцевої пожежної команди с. Новий Яричів та частини спеціальної пожежної техніки загону технічної служби ГУ ДСНС України у Львівській області. На момент прибуття рятувальників до місця виклику внаслідок ДТП в автомобілі Citroen Jumpy отримали травми водій та 3 пасажири, з них 1 дитина (2001 року народження).

Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою гідравлічних ножиць проводились роботи по деблокуванню травмованого водія з легкового автомобіля, який помер в кареті швидкої медичної допомоги дорогою в лікарню.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі терміном від трьох до восьми років без права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Фото: ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *