ОСТАННІ НОВИНИ

Біля «Кінескопу» збудують офісний центр

Соломія Головіна

|

Біля колишнього заводу «Кінескоп» на вулиці Антоновича,112-а збудують офісний центр з кафе-баром. Відповідне рішення сьогодні, 14 грудня, прийняли під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради.

 

Власне, нині члени виконкому затвердили містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ «Канюк-Стиль» офісної будівлі з кафе-баром зі знесенням існуючої будівлі на вул. В.Антоновича,112-а.

Площа ділянки – 0,0951 га, гранично допустима висота споруд – 56 м.

Цільове призначення ділянки – для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку).

Як поінформували в управлінні архітектури та урбаністики ЛМР, в даному комплексі задекларовано облаштування 60 машиномісць, а на сусідній ділянці має з’явитися чотирирівнева парковка.

Раніше Львівський портал повідомляв, що виконком затвердив детальний план території у районі вул. В. Антоновича, вул. Кульпарківської та вул. Героїв УПА, який передбачає будівництво на території колишнього заводу «Кінескоп» житла, торгово-розважального комплексу та бізнес-центру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *