ОСТАННІ НОВИНИ

62 поліцейським Львівщини, що служили в АТО, вручили відзнаки Президента України

Олександр Косик

|

У Львові поліцейським охорони вручили відзнаки Президента України «За участь в антитерористичній операції». Подія відбулася сьогодні, 12 грудня, за участі тимчасово виконуючого обов’язки начальника Управління поліції охорони у Львівській області полковника поліції Олександра Берило. Про це Львівському порталу повідомили в управлінні поліції охорони у Львівській області.

 

Указом Президента України 62 працівники поліції охорони Львівщини, які захищали суверенітет та територіальну цілісність держави в Донецькій та Луганській областях, нагороджені відзнакою «За участь в антитерористичній операції».

Очільник поліції охорони області Олександр Берило під час вручення відзнак подякував нагородженим за сумлінну службу в умовах, пов’язаних з ризиком для життя. Хочеться нагадати, що працівники Управління неодноразово в складі зведених загонів правоохоронців несли службу в зоні проведення АТО. Поліцейські охорони завжди готові стати на захист рідної землі, суверенітету держави, свободи України та її народу.

Поліцейські охорони Львівщини й надалі, щоденно ризикуючи життям, виконують завдання із протидії злочинності, забезпечують публічну безпеку і порядок. Тож за високі показники в роботі старшого сержанта поліції Андрія Мавдрика нагороджено відомчою заохочувальною відзнакою – нагрудним знаком «За відзнаку в службі».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *